Tak Ken Holland opravdu na neutěšenou brankářskou situaci zareagoval a z waiveru stáhl Troye Grosenicka, kterého tam umístili Los Angeles Kings.

Troy Grosenick v dresu Milwaukee

Grosenickovi je 31 let, nikdy nebyl draftován a jeho dva zápasy, které absolvoval v NHL se datují až do sezony 2014/15, když chytal za San Jose Sharks. Poté 6 let chytal ve farmářských týmech San Jose a Nashvillu, konkrétně San Jose Barracuda a Milwaukee Admirals. Zde neměl špatná čísla.

Grosenick v říjnu 2020 podepsal smlouvu s Los Angeles. Otázka je, kam se s ním počítá. Pokud na farmu, asi ještě odvede dobré služby v naší situaci. Pokud jako náhradník Koskinena, pak nevím nevím. Je možné, že šanci v NHL přecejen dostane mladý Stuart Skinner a Grosenick se přesune jen na farmu, ale ať to bude tak jako tak, ani jedna z možností nebude ideální.

V NHL si Grosenick zachytal za San Jose

Musíme si uvědomit, že nyní máme jen jediného gólmana, který je ošlehaný NHL a to je Koskinen. Vzhledem k tomu jaké jsme měli před sezonou očekávání, nyní bychom je asi měli trochu brzdit, protože v brankářské otázce jsme zaspali nejen před sezonou, ale i nyní když už NHL začala…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *