Prosím o chvilku pozornosti…

Naše redakce se před sezónou ztenčila o jednoho člena, když nás opustil z pro nás dosud nejasných důvodů náš kolega a kamarád Jirka Smitka. Takže nyní jsme už jen čtyři, přičemž jeden se stará výhradně o Facebook a grafiku a tři píšou články a to ještě spíš dva a půl vzhledem k vytíženosti. A uznejte, že ve dvou, případně někdy výjimečně ve třech se to dělat nedá…

Je to 82 zápasů základní části a dále samozřejmě play off. Všichni jsme otcové od rodin a jsme pracovně vytížení, o volném čase nemluvě.

Chtěli bychom Vás tímto požádat o pomoc. Kdo v sobě máte alespoň trochu psavého ducha, pomozte nám. Neradi bychom Vás připravili o servis co Vám dáváme, ale v tomto počtu to opravdu už nemůžeme dělat. Není to nic složitého jak to vypadá. Jsme amatéři, kteří se do toho vrhli po hlavě a zlepšovali jsme se časem, jak můžete ostatně poznat na našich starších článcích. Nejsme ani spisovatelé, ale máme rádi hokej a milujeme Edmonton a chceme jeho „slávu“ :o) šířit dál.

Není ani problém když se o něco pokusíte a pošlete a my budeme delat Vašim pracím editory, i to už jsme v minulosti dělali, když zkoušel sem tam, někdo psát. Na Facebooku když komentujete články, někteří z Vás mají evidentně skvělé znalosti a jistě by něco dokázali. Není to o tom pravidelně u toho sedět, ale občas něco napsat, i to nám pomůže. A pokud se nikdo nenajde, občas nějaké Preview bohužel budeme muset vynechávat když na to nebudeme mít čas. A to bychom velmi neradi, servis by měl být kompletní když už jednou je.

Prosím tedy ještě jednou, nebojte se toho a pomozte nám ať tyto stránky nezaniknou… Za Edmonton!

Závěrem první části Vám všem chceme moc poděkovat za přízeň a snad nám někdo z Vás pomůže a budeme moci pokračovat!

Ještě ve staré sestavě + boss Flames CZ/SK

A ještě jedna věc… Jak většina z vás co nás sledují i na našich FB stránkách už ví, tyto WWW stránky postihl na pád dnů výpadek, tak jsme dvě předešlá Preview vydali na našich spřátelených stránkách www.sportmanie.com

Nyní už je vše v pořádku a jedeme dál tady. Pro ty, kdo nás na FB nesleduje a uteklo mu to, zde odkazy k oběma článkům:

16.10.2021 Edmonton – Calgary

19.10.2021 Edmonton – Anaheim

Díky za pochopení a sledujte nás!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *