I nás si zřejmě našla Španělská inkvizice nebo KGB a dnes v noci byly zablokovány naše stránky na Facebooku, nejspíše z důvodu používání jména klubu. S tím jsme se v minulosti již setkali, nicméně několika kroky jako byla změna názvu atd. jsme se po pár dnech dokázali vrátit zpět. I nyní se o to budeme snažit, ale otázkou je, jestli to půjde, protože co víme, nejsme zdaleka jediní a postihlo to i jiné fanouškovské stránky a možná ještě postihne. Takže uvidíme, co bude dál. My ale samozřejmě jedeme dál!

Co dále? Nyní to zkusíme na naší staré platformě, kterou máme stále v záloze pro případ nouze, jako je třeba teď. Ve vyhledávači na Facebooku nás najdete jako „Olejáři fan“. Odkaz ZDE:

https://www.facebook.com/czechoilers/

Nadále jsme stále aktivní i na Twitteru, kde odkazy na naše články najdete pokaždé, stejně jako na Facebooku. Na Twitteru nás najdete jako „Edmonton Oilers / Olejáři“. Odkaz ZDE:

https://twitter.com/CzechOilers

Naše vlajková loď, čili tyto webové stránky jsou samozřejmě v provozu. Díky a budeme rádi, když si to mezi sebou nasdílíte, ať nás je opět co nejvíc a ať stále držíme spolu!!! Situaci okolo původních FB stránek budeme řešit a uvidíme, co dál.

A nyní nejnovější příspěvek o nočním zápase s Vancouverem…

Vancouver – Edmonton 5:4 (1:0, 1:2, 3:2).

44. a 50. Pettersson, 18. Hoglander, 36. Pearsson, 42. Garland – 28. McDavid, 35. Hyman, 43. Hamblin, 47. Nugent-Hopkins.

Trenéři před zápasem udělali změny v obraně oproti avizované sestavě, přičemž jen na tribuně zůstalo duo Kulak – Bouchard a místo nich nastoupilo hned trio obránců Niemelainen – Demers – Samorukov.

Vancouver již nastoupil v sestavě s oporami a hned to bylo znát. Největší hvězda týmu Elias Petterson se blýskl dvěma brankami a Petterson byl také suverénně nejlepším střelcem týmu, když na Skinnera v brance Edmontonu vyslal hned 7 střel.

Connor McDavid předvedl další ze svých nadpozemských sól, kdy si z protihráčů udělal panáky a sólo zakončil gólem.

Zach Hyman pro změnu předvedl svůj typický únik do brejku v oslabení, rovněž s gólovou odměnou.
James Hamblin vstřelil pěkný gól po McDavidově přihrávce a pokračuje ve skvělých výkonech a říká si o místo v prvním týmu.

Hamblinovi navíc ubyl jeden konkurent, protože první zprávy o zdravotním stavu Tylera Bensona nejsou vůbec příznivé a ačkoliv ještě nejsou k dispozici bližší podrobnosti, prý to vypadá na absenci delší dobu. To je velká škoda, protože Benson měl velmi povedený kemp. Tím tedy pokračuje jeho smůla. Benson bude údajně zapsán na LTIR po bok Klefboma a Smithe.

Na co bych chtěl poukázat, že v zápase byli Oilers devětkrát vyloučeni, Nurse navícm 2+2, takže dohromady 20 trestných minut a to bez jediné bitky! Není to trochu moc? Jasně, stále je to příprava, ale tyto zápasy se už od ostrých startů moc neliší.

Novinář Darren Dreger v rádiové stanici TSN řekl, že má zprávy o tom, že Edmonton a Arizona se přibližují k uzavření obchodu týkajícího se Jakoba Chychruna. Dreger také řekl, že mluvil přímo s Chychrunovým agentem a ten mu řekl, že jeho klient si nepřeje výměnu do Toronta, kvůli špatnému vedení tohoto klubu. Toronto bylo jedním z nejvážnějších kandidátů na zisk Chychruna. Další je kromě Edmontonu prý ještě Los Angeles.

Tyson Barrie, který by teoreticky mohl být součástí této výměny včera nenastoupil, ale trenér Woodcroft dementoval to, že by to bylo kvůli trejdu, ale bylo to kvůli tomu, aby v kempu dostali šanci spíše méně využití obránci, kteří se musí předvést.

Nejen my, ale ani Jakob Chychun stále neví, jaký dres nakonec v této sezóně oblékne

Zítra konečně začíná NHL zápasem hraným v Praze, kdy v O2 Aréně na led vyjedou San Jose Sharks a Nashville Predators.

Během několika hluchých dní, než na led poprvé vyjedou i ostatní kluby, je na programu ještě několik přípravných zápasů. Edmonton sehraje ještě jeden a to v pátek na domácím ledě proti Seattlu. V úterý pak naskočí do ostrých zápasů další čtyři týmy a ve středu ke svému prvnímu ligovému zápasu s Vancouverem vyjede i Edmonton.

Ken Holland se tedy nyní musí činit a otázku hráčského kádru a platového stropu musí rozskenout v nejbližších dnech.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *