Předtím do toho Oilers bušili a soupeře často přestříleli o pěknou dávku střel, přesto prohráli. Tentokrát to vypadalo, že na koni budou Kings a byli to nakonec oni, kdo byli zklamaní. Leon Draisaitl přitom vyrovnával na 2:2 až ke konci druhé třetiny.

Pak vypálil Bouchard dělovku, kterou málem rozbil branku a Nugent Hopkins pak ještě pečetil na konečných 4:2. Nojo, s LA jsou to ale vždycky takové zápasy. Člověk v nich opravdu neví, jak to nakonec dopadne, ať to má vývoj jakýkoliv.

Čtvrtá branka si zaslouží opáčko, protože Nugent-Hopkins s Connorem Brownem předvedli opravdu hokejovou parádu!

Dnes bude sestava stejná jako v posledním zápase. Derek Ryan, který měl původně absentovat bude v sestavě, takže na Sama Gagnera místo opět nezbyde.

Draisaitl – McDavid – Hyman

Kane – Nugent-Hopkins – Janmark

Foegele – McLeod – Perry

Holloway – Ryan – Brown

V brance je potvrzen Stuart Skinner.

St.Louis má stejně jako Edmonton prázdnou marodku. Justin Faulk byl totiž včera aktivován ze seznamu dloiuhodobě zraněných hráčů. Blues včera hráli zápas ve Winnipegu, který prohráli 2:4. Trefil se i Pavel Bučněvič, o kterém jsem psal v minulém preview, a o kterého máme údajně zájem. V brance byl Joel Hofer, to znamená, že dnes bude chytat jednička Jordan Binnington.

Pouze zdravými náhradníky budou Scott Perunovich a zkušený Kasperi Kapanen, o kterého jsme ještě loni měli zájem. Je v sestavě nahradí Tyler Tucker a Nikita Alexandrov.

Veterán Faulk je zpět v akci

Edmonton má St.Louis rozhodně co vracet, protože nedávný zápas, který se hrál teprve před 13 dny v Missouri skončil debaklem 6:3. Jinak je vzájemná bilance z posledních let víceméně vyrovnaná. Blues jsou na 9. místě se ztrátou 8 bodů na Edmonton, je tedy jedním z našich hlavních soupeřů v boji o play off.

Dnešní zápas se hraje v Rogers Place v Edmontonu a začíná ve 2:30 SEČ. Vysílá ho Nova Sport 1.

Další zápas je na programu v sobotu na ledě Seattlu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *